Tatar z sosem musztardowym, pieczywo, jajo przepiórcze, zioła, cebulka, ogórki i grzybki marynowane, słonecznik.
Kopytka z sosem truflowym, parmezanem i orzechami.
Grillowany ser, sos żurawinowy, pieczywo.
Sałatka, kurczak, sos musztardowy, pomidorki koktajlowe, suszone pomidory, kapary, ser, grzanki.
Sałata, gruszka, słonecznik, ser, rażone ziarna słonecznika, orzechy, oliwa rozmarynowa.
Tatar wegański z grzybów (pieczarki, podgrzybki), sos żurawinowy, pieczywo, kapary, cebulka szalotka, zioła, słonecznik.
Krem na bazie podgrzybków i warzyw podawany z grzankami, słonecznikiem.
Smażony łosoś z łódeczkami ziemniaczanymi, ogórkami, ziołami i cytryną.
Tatar wołowy na pieczywie
Tatar grzybowy na pieczywie